Ep #48 Katër pyetjet më kot për shefin/shefen?

Ep #48 Katër pyetjet më kot për shefin/shefen?

Me shume kenaqesi po ndajme mendimet qe dolen nga nje panel specialistesh te ndryshem te ndare ne dy kampe, punedhenes dhe punemarres. Duke e ndjekur podcastin mund te merrni disa pyetje qe ngelen gjithmone pa pergjigje ndaj i quajme rendom: pyetje koti: Cilat jane pritshemrite nga nje pune? A zgjidhet nje pune apo lihet apo […]

Join Now
GREATEST
SUCCESS
Be the part of
Our Team
JOIN TODAY
close-link
Join Now
GREATEST
SUCCESS
Be the part of
Our Team
JOIN TODAY
close-link
Join Now
GREATEST
SUCCESS
Be the part of
Our Team
JOIN TODAY
close-link