Ep # 59 Why to Join the program VEPRO-ACTs 7: 7 (Testimonies)

Ep # 59 Why to Join the program VEPRO-ACTs 7: 7 (Testimonies)

Ep # 59 First Three Reasons Why to Join VEPRO-ACTs 7: 7 (Testimonies) EMI – COACHING AND CONSULTING është një kompani e përkushtuar për t’u siguruar njerëzve ambiciozë mekanizma dhe instrumente edukative dhe praktike që të jenë të frytshëm në tregun e punës. Mjetet tona janë PTTP (Programi i Trajnimit për Tregun e Punes, shiko […]

Ep # 58 Puna jonë me një Profesioniste në Udhëkryq Karriere? (PTTP)

Ep # 58 Puna jonë me një Profesioniste në Udhëkryq Karriere? (PTTP)

The Labor Market Training Program (PTTP) is a program that is customized to the needs of each individual working in person, one by one, or online via “Coaching with Elida ” ((http://emi-cc.com/emiclientarea/)) The aim is to equip each person receiving the program with income-enhancing mechanisms and instruments, with a newly created professional long-term portfolio and […]

Ep #57 Dhjete zgjedhjet me te mira per Universitetin ne Shqiperi?

Ep #57 Dhjete zgjedhjet me te mira per Universitetin ne Shqiperi?

Miq, është verë, koha kur shumë adoleshentë vendosin për një kthesë shumë të rëndësishme të jetës: universiteti ku do të fillojnë autostradën e karrierës së tyre. Në një intervistë me Artan Hoxha, presidentin e Kolegjit të Universitetit të Biznesit në Tiranë, ne i drejtojmë këto pyetje: 1. Si të zgjidhni në cilin universitet të shkoni? […]

EP #53 Three From Our Best Clients

EP #53 Three From Our Best Clients

Ep #53 Miq kliente ne interviste: Nje CEO i nje korporate, Nje CEO i nje biznesi familjar prej 25 vitesh, Nje CEO e nje shoqate jo fitim prurese, Nje gazetar i shkelqyer, Ide e mendime, tuajat te mirepritura. Me shume per punen me miqte-kliente te http://emi-cc.com/services/ Miqesisht, Elida Ep # 53 Friends- Clients in Interviews: […]

Ep #52 Pesë pengesat më të mëdha për sukses në karrierë?

Ep #52 Pesë pengesat më të mëdha për sukses në karrierë?

Cila është arsyeja pse shumica e njerëzve, megjithëse përpiqen shumë, nuk mund të shkojnë përtej planifikimit të suksesshëm të karrierës së tyre në zbatim, pra me sukses, në realizimin e planit të tyre? Cilat janë arsyet pse shumica e ndërmarrjeve të reja, brenda vitit të dytë, dështojnë plotësisht? Nëse i rendisim pesë arsyet që më […]

Join Now
GREATEST
SUCCESS
Be the part of
Our Team
JOIN TODAY
close-link
Join Now
GREATEST
SUCCESS
Be the part of
Our Team
JOIN TODAY
close-link
Join Now
GREATEST
SUCCESS
Be the part of
Our Team
JOIN TODAY
close-link