Ep #61 Pse Network-u Eshte i Domosdoshem Ne Karriere? (EMI-CC Club)

A eshte e mjaftueshme te kesh nje ide te mrekullueshme per ecjen ne karrieren tende?

A duhet te fillosh te investosh me planifikim dhe zbatim te menjehershem? A duhet te fillosh te ndertosh shprehi e aftesi te reja me qellim qe t’ia dalesh? PO, po dhe po per te gjitha. Dhe prape, te mungon nje grup qe mund te te nxise kur ti bie, te te ndihmoje kur ti ke nevoje, te te jape ekspertize e te marre prej teje sherbimet e idese tende te vena ne praktike?Kete network ne e kemi te EMI-CC club dhe duam t’a veme ne dispozicionin tuaj, na kontaktoni ne emi-cc@emi-cc.com per tju bere pjese te ketij networku me njerez qe mendojne e veprojne si ju, Mire se te vini, Shihemi online, Miqesisht, EMI-CC Team

Is It Enough To Have A Great Idea For Moving On In Your Career? Should you start investing with immediate planning and implementation? Do you need to start building new habits and skills in order to succeed?YES, yes and yes for all. And again, do you lack a group that can push you when you fall, help you when you need it, give you the expertise and gets your idea’s services put into practice? We have this network at the EMI-CC club and we want to make it available to you, contact us at emi-cc@emi-cc.com to become part of this network with likeminded people who think and act like you, Welcome, See you online, amicably, EMI-CC Team

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2019 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.