Latest News

4

Jul 19

Si të integrohemi në tregun e punës!

EMI-Coaching and Consulting në bashkëpunim me Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës, zhvilloi  workshop-in me temë: Si të integrohemi në tregun...
Read More

22

Jun 19

Event bashkë-krijues, 22 Qershor 2019 Durrës

EMI-CC në bashkëpunim me Stela Sallakun dhe Elite Event Designer organizoi një event Bashkë-Krijues.   Eventi kishte në thelb kooperimin mes...
Read More

5

Jun 19

EMI-CC në LIbrazhd

Më datë 3 Qershor, ora 11:00 në Gjimnazin e Librazhdit EMI-CC zhvilli një takim trajnues me Elida Motro-Iljazi Ph.D, me...
Read More