A. Flasin specialistet, cfare duhet mbajtur ne mend kur zgjedhim universitetin?

Shumë adoleshentë vendosin për një kthesë shumë të rëndësishme të jetës: universiteti ku do të fillojnë autostradën e karrierës së tyre.

Në një intervistë me Artan Hoxha, presidentin e Kolegjit të Universitetit të Biznesit në Tiranë, ne i drejtojmë këto pyetje:

1. Si të zgjidhni në cilin universitet të shkoni?

2. Cilat kritere e bëjnë një universitet një platformë të sigurt nga gjimnazi në tregun e punës?

3. Cfarë duhet të bëjmë para se të regjistrohemi në një universitet?

4. Cfarë duhet të shmangim në procesin e regjistrimit?

5. A është arsimi universitar më i mirë në Shqipëri apo jashtë nëse financimi nuk është problem?

Ndiqni dy videot me intervisten.

Mbani shenim gjate bisedes cilat jane yetjet kryesore qe diskutohen qe kane interes per ju

Shikoni sa dhe si te pershtaten pergjigjet, qofte nese deshiron te ndjekesh nje universitet publik apo privat.

Bisedoji shenimet e tua me prinderit ose kujdestaret tuaj (kush do ju sponsorizoje :-))

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/7zbsZz272H8″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

 

Login

X