Ep 158 Coaching Méliden per Burimet Njerezore, 1

Sot ne podcast ndame disa nga mesimet e modulit Rekrutimi, qe po bejme keto muaj ne programin Coaching Méliden ILoveHR 4:12

Disa pika qe ndava nga procesi i Rekrutimit:

1. DREJTUESI: Ku eshte biznesi TANI?

2. DREJTUESI: Sa mund te ‘investohet’ te ky person?

3. DREJTUESI: Cilat karakteristika do nga rekruti i ri?

Dicka per vete programin, e thjeshtezuar:

Coaching Méliden: ILoveHR 4:12 permban:

š12 muaj vazhdim,

š10 modulet e punes ne Burime Njerezore*

š1 takim cdo muaj individualisht

š1 takim ne muaj online ne grup

š4 takime ne vit live, cdo tre muaj, ne grup

šPerthithja e teorise cdo muaj

šPraktike konkrete ne biznese atashuar prane drejtuesve te BNj

šTrajnimi I komunikimit ne kompani / organizate

Modulet:

1.Planifikimi strategjik i BNJ;

2.Rekrutimi;

3.Zhvillimi I stafit/onboarding;

4.Kompensimi dhe Bonuset;

5.Programet dalluese dhe ato ne komunitet;

6.Reduktimi/shtimi I forces se punes (RIF);

7.Vendosja e objektivave dhe Vleresimi I Performances

8.Kontratat, ligji, procedurat dhe BNj

9.Zhvillimi professional dhe personal I drejtuesve te larte

10.Trajnimi I komunikimit ne kompani / organizate

Rregjistrohu (mencurisht :-)) tani, duke:

1.Cuar nje mesazh ne whatsapp +355 6020 40 330

2.Folur me nje nga personat qe po bejne Coaching MÉliden (i gjeni kollaj te mediat sociale, pyesni te kuptoni sa shume ia vlen investimi)

3.Plotesuar nje survey online si ketu poshte,fitoni nje interviste informuese edhe edukuese: https://emi-cc.com/en/interview-with-emi-cc-staff/

Kaq per sot miq,

Shihemi nga grupet 🙂

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login