Ep #98 Te kthehesh nga ke ardhur?(Te lesh Tiranen?)Pj 1

Dy biseda rreth situates sot dhe disa mendimeve me nje gazetare dhe nje ekspert ekonomie.

Kjo pjese jep disa ide qe ndofta nuk jane shume te mirepritura nga shumica.

Per shembull:

Cilat jane ato pune qe kane humbur, per fare?

A eshte Tirana nje vend i lidhur me punesimin si me pare apo vete puna eshte de-gjeografizuar?

A eshte per te gjithe puna online apo jo? Ku eshte me mire tani te kerkojme te punesohemi?

Pse mos ndihma ndaj brezit prej 14-44 vjec, eshte ne fakt vrasje e te ardhmes, e shpreses se gjithe shoqerise?

Keto dhe shume te tjera, ne pjeset ne vazhdim,

Totalisht te hapura si ide per t’u ndare me te tjeret, per t’u kundershtuar, shtuar, etj, ne komente ose ne inbox.

Njesoj do ju pergjigjem 🙂

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login