3 Programet Tona

https://www.youtube.com/playlist?list=PLpLJf4Rn5Vw6CW2a8QmXO3rIIN6GENkqt

Programi i trajnimit për Tregun e Punës
Për ata që duan ngritje të menjëherëshme në karrierë,
Coaching Dhe Konsulencë, (individualisht)

PTTP
9 javë coaching (nga celulari/ kompjuteri ose live) dhe 3 javë seanca këshillimi (konsulence).
Një seancë 90 minutëshe në javë. Permes vlerësimit me 5 teste të aftësive, interesave dhe vlerave tuaja, ndertojme se bashku "Autostraden" e Karrieres suaj.
Zhvillohet edhe në grup për skuadra të një ndermarrjeje/kompani

 • 9 javë me një seancë 90-minutëshe të stërvitjes 1-me-1
 • +3 javë me një seanca 90-minutëshe të këshillimit 1me1
 • Ne vlerësojmë aftësitë, interesat dhe vlerat tuaja, në mënyrë shkencore
 • Ju zhvilloni Planin tuaj Master të Karrierës dhe ne ju ndihmojmë t’a zbatoni atë në praktikë drejt Vepro-ACTS 7:7

Vepro-ACTS 7:7
Për profesionistë që Punojnë diku dhe duan të bëhen freelancers e te zhvillojne Start-up apo Biznesin
Shtatë Muaj Zhvillim Karriere në Grup

Vepro-ACTS 7:7
Shtatë muaj trainim dhe edukim serioz në grup, që zhvillohet çdo të shtunë te fundit të muajit, live ose online (nga zoom). Pesë muaj konsulence pas programit si pjese e Klubit baze te EMI-CC. Zgjeroni rrjetin tuaj me kolegë profesionistë, të suksesshëm dhe të ngjashëm në mendësi suksesi me ju

 • Shtatë muaj, çdo muaj: 1 ” Seminar – E Shtuna e Suksesshme”; me ecje, mësimdhënie, stërvitje dhe… lidhje si grup përmes sportit dhe artit. Sesion në grup, inkurajim nga kolegët, planifikim individual i biznesit / karrierës
 • Stërvitje/coaching e vazhdueshme në internet për të siguruar zbatim të frytshëm praktik të Planit deri në seminarin e ardhshem të “Të shtunës së Suksesshme” të muajit tjetër bazuar në materialet nga seminari/lektori e ligjëratat
 • Aktivitete të grupit një herë në tre muaj në ajër të hapur të udhëhequra nga ata që janë “Certifikatat e arta EMI-CC”
 • Fundi i muajit shtatë/nje here ne vit: pjesemarrje (bazuar ne arritje personale) ne veprimtarine çertifikuese vjetore
 • Për pesë muajt e ardhshëm, si pjesemarres ne “EMI-CC Base Club” perfitime të vazhdueshme mujore për të siguruar ekzekutimin e frytshëm të planit të operimit Vepro-ACTS 7:7

UneIDuaBurimetNjerëzore - ILoveHR
Për Profesionistë Që Punojnë në BNj ose që Duan Të Bëhen BNj
Shtatë Muaj Zhvillim prej Mjeshtëri në Burimet Njerëzore

ILoveHR
Shtatë muaj, takim te enjten e fundit çdo muaj, live ose online (nga zoom). Ne mbulojmë (1) Rekrutimin, (2) Vlerësimin e Performancës, (3) Motivimin e Punonjësve, (4) Kompensimin (5) Strategjinë e Burimeve Njerëzore (6) Reduktimi i Forcës së Punës, (7) Planifikimi Strategjik i Fuqisë Punetore

 • Shtatë muaj, në çdo muaj një seminar një të enjte; secila prej tyre zgjat 3 orë seancë në grup, 1 orë seancë individuale stërvitore (live ose nga zoom)
 • Cdo muaj një temë e dedikuar: (1) Rekrutimi, (2) Vlerësimi i Performancës, (3) Motivimi i punonjësve, (4) Kompensimi, (5) Strategjia e HR, (6) Reduktimi i Forcës së Punës, (7) Planifikimi Strategjik i Fuqisë Punëtore
 • Cdo fund seminari, materiali i seminarit paraprin zbatimin e temës së kaluar dhe drejton drejt temës së ardhshme
 • Trainim i vazhdueshëm në internet që mbështet praktikën e jetës së materialeve nga ligjëratat dhe seminaret
 • Aktivitetet në grup një herë në tre muaj (mundesisht në natyrë) të udhëhequr nga ata që janë “Certifikata të arta EMI-CC”
 • Fundi i muajit shtatë / një herë në vit: pjesëmarrje e mundshme në aktivitetin vjetor të çertifikimit
 • Pjesemarrje ne Klubin baze EMI-CC me pjesëmarrje falas në webinar në internet lidhur me temat e trajnimit

OFERTA SPECIALE

Të Gjithë Duan Të Jenë Të Sukseshëm, Por Pse Ndodh Që Jo Të Gjithë Ja Dalin Mbanë?

Nëse ti je duke lexuar këto fjalë gjasat janë që je një individ që ka dëshirë për t’u rritur profesionalisht dhe për të shkëlqyer në karrierën që ke zgjedhur. Nëse kam të drejtë, kjo dëshirë të ka shtyrë që të vendosësh qëllime dhe objektiva për veten dhe karrierën tënde. Pyetja është …sa realisht I ke përmbushur ato?

Neuroshkenca shpjegon qe duhet të shkruajmë qëllimet tona nëse vërtet duam t’i realizojmë ato. 

Çështja është, nëse deri tani nuk e këmi bërë, si ta ndryshojmë? Si mund të arrijmë të jemi ajo “Elita”  në vendet e punës dhe kontekstin ku jetojmë? A do doje me të vërtetë që të arrije të kuptoje këtë formulë suksesi? Që në vend që të ishe një punëtor I thjeshtë në tregun e punës, të arrije të artikuloje qartë objektivat e tua dhe të ishe në gjendje që ta bëje konkret dhe të prekshëm rezultatin që do doje të arrije? A do kishe guximin të sfidoje dhe tejkaloje  mendimet negative për veten apo situatën ku ndodhesh?

Nëse përgjigjia është po, për qoftë edhe një nga këto pyetje ka dicka që mund të bësh pikërisht tani për t’u afruar një hap më tepër në vizionin e asaj që dëshiron për veten. Elida Motro, CEO e EMI-CC Coaching and Consulting po organizon një webinar me temë: Vendimi më I madh për karrierën!
Qëllimi I këtij eventi është që vetë Coach Elida  të ndajë me secilin nga ne formulën e suksesit për të qenë realisht  pjesë e elitës së profesionistëve, në cdo kontekst ku ndodhemi.

Ajo do të mbulojë në një dy orësh në webinar ( ME FOLLOW UP SESSION COACHING VIRTUAL):

✓ Formulën e suksesit (nga puna me dhjetra pjesë elite)

✓ Zakonet që duhet të krijojmë për arritur atë

✓ Mendimet dhe besimet që na bëjmë të heqim dorë

✓ Si ta përdorim stategjinë e “Pickatores” për të arritur ku duam

Ajo që mund të bësh që tani për të mos e humbur rastin për të marrë pjesë në këtë Webinar, është të rregjistrohesh TANI duke klikuar këtu:

(Nëse je pjesë e EMI-CC club, lidhu me stafin për të marrë kuponin perfitues)

Karriera 0.1 – Zgjedhja E Universitetit

Urime që keni  vendosur të zgjidhni shkollen e larte dhe rrugen e karrieres suaj permes Programit te Trajnimit per Tregun e Punes (PTTP)!

Ky program ngelet si faqja jone e arte qe ka ndihmuar tashme me qindra individe qe sot jane ne klubin e nderuar te EMI-CC si profesioniaste te suksesshem ne Shqiperi dhe ne bote. Ketu merrni hapat drejt zhvillimit të Planit tuaj të Karrierës dhe të përgatitjes konkrete për tregun e punës me hapin e pare: zgjedhja e deges se studimit ne Universitet. Në fakt ky program do tju ndihmojë për të eksploruar më shumë dhe më mirë thirrjen tuaj profesionale, duke zhvilluar dhe aftesine tuaj per zgjedhje te mire edukuara për rrugëtimin tuaj profesional per 10 vitet e ardhëshme:

Pas marrjes se programit ju do keni realizuar zgjedhjen e duhur sipas kesaj rruge:

S1-Te beni Inventarin e aftësive, interesave dhe vlerave tuaja

S2-Bazuar mbi aftesite zbuloni opsionet e veçanta të karrierës tuaj

S3-Tregu dhe opsionet e karrieres suaj = “Autostrada”  juaj profesionale me tri korsi 🙂

S4-Dalja ne cfare jane mundesite tuaja mes  “Dritares” Virtuale per ne Tregun e Punes mes shkollimit qe do zgjidhni

S5-Zgjedhja permes kerkimit dhe zgjedhjes te deges dhe shkolles qe ju jep edukimin me te mire ( Intervistues dhe të intervistuar te suksesshem)

S6-Te filloni te jetoni zhvillimin profesional si një mënyrë jetese dhe argëtim gjithashtu duke zbatuar hap pas hapi Planin tuaj te madh te Karrieres (ndertimi i autostrades) dhe lidhja me mentore nga Klubi i EMI-CC, tashme te realizuar ne shkollimin qe do te zgjidhni.

S7-Te gjeni kurdohere “yllin drejtues te veriut” per ju, si aftesim te vete-coach ne menyre periodike planifikimin e madh te karrieres

A Jeni Gati për të Filluar?

Kaloni Këtë Pyetësor të Shpejtë për të Parë se Cili nga Programet Tona Eshtë i Duhuri për Ju

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login