Ep 254- Londër 2024: SUKSES me ‘Planifiko M’elidën’

Është bekim të njohim e të flasim për shqiptarë që ia dalin në fushat e tyre, në rrugën e duhur. Mbrëmë ishim live në një bisedë frymëzuese e të këndëshme me Tom Kokona Arts-Management dhe Altin Gjoni me moderatorët Suela Tuci e Teuta Hysi dhe me grupin mbështetës AguStela Thoma Eva dhe Tea.
Uroj të ketë qenë një takim me vlerë për ata që na dëgjuan e bënë pyetje.
Miqësisht,
Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login