0 student

Urime që keni  vendosur të zgjidhni shkollen e larte dhe rrugen e karrieres suaj permes Programit te Trajnimit per Tregun e Punes (PTTP)!

Ky program ngelet si faqja jone e arte qe ka ndihmuar tashme me qindra individe qe sot jane ne klubin e nderuar te EMI-CC si profesioniaste te suksesshem ne Shqiperi dhe ne bote. Ketu merrni hapat drejt zhvillimit të Planit tuaj të Karrierës dhe të përgatitjes konkrete për tregun e punës me hapin e pare: zgjedhja e deges se studimit ne Universitet. Në fakt ky program do tju ndihmojë për të eksploruar më shumë dhe më mirë thirrjen tuaj profesionale, duke zhvilluar dhe aftesine tuaj per zgjedhje te mire edukuara për rrugëtimin tuaj profesional per 10 vitet e ardhëshme:

Pas marrjes se programit ju do keni realizuar zgjedhjen e duhur sipas kesaj rruge:

S1-Te beni Inventarin e aftësive, interesave dhe vlerave tuaja

S2-Bazuar mbi aftesite zbuloni opsionet e veçanta të karrierës tuaj

S3-Tregu dhe opsionet e karrieres suaj = “Autostrada”  juaj profesionale me tri korsi 🙂

S4-Dalja ne cfare jane mundesite tuaja mes  “Dritares” Virtuale per ne Tregun e Punes mes shkollimit qe do zgjidhni

S5-Zgjedhja permes kerkimit dhe zgjedhjes te deges dhe shkolles qe ju jep edukimin me te mire ( Intervistues dhe të intervistuar te suksesshem)

S6-Te filloni te jetoni zhvillimin profesional si një mënyrë jetese dhe argëtim gjithashtu duke zbatuar hap pas hapi Planin tuaj te madh te Karrieres (ndertimi i autostrades) dhe lidhja me mentore nga Klubi i EMI-CC, tashme te realizuar ne shkollimin qe do te zgjidhni.

S7-Te gjeni kurdohere “yllin drejtues te veriut” per ju, si aftesim te vete-coach ne menyre periodike planifikimin e madh te karrieres

Instructor

User Avatar EMI-CC

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
92'400 Lek

Login

X