Ep 244- Tan Mezini-një sukses i trashëgueshëm në Shqiptari!

ep 244

Te bindur qe shume do te shkruhet e shume do te thuhet mbi punen dhe jeten e tij, Eglent Bici dhe une, ndajme vetem njohjen tone me te.
Kur dikush mbjell e nderton kaq shume sa Tani, largimi fizik i tij, nuk ndalon frutet te dalin, ne vazhdimesi. Ndaj trashegimia e tij do studiuar dhe mesuar.
Miqesisht,
Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login