Ep 256 – Tre sekrete kur duhet marketingu ne biznes!

Ep256

Biznese të shumta sot përballen me sfida të ndryshme dhe shpesh herë edhe me dilema rreth marketingut tradicional apo atij digital.
Rasti në video është një CEO-je e cila gjendet në të njëjtën situatë dhe me shumë pikpyetje i drejtohet Elidës për marketingun. Do të gjeni përgjigje për shumë nga pyetjet që ajo ka ndarë me Elidën të cilat mund të jenë të njëjtat me tuajat.
Si t’a përdor marketingun për të arritur më shumë sukses në kompaninë time?
Qasja me klientët; Lancimi i produkteve, etj
Dëgjojeni me vëmendje, dhe ndajeni me dikë që ka nevojë ta dëgjoje këtë video. Komentet këtu ose në dm me Elida Motro, i vlerësojmë për t’ju shërbyer më mirë.

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login