Ep 257 – Si te arrish sukses ne nje vend te huaj

ep257

Ep 257 Me Dr. Isida Konomi, Tia dalesh mbane ne bote!
“Kur puna dhe pasioni paraprihen nga vullneti dhe disiplina”, kjo do te ishte cfare mesova nga biseda me doktoreshe Isiden.
Vite e vite te tera perkushtimi familjar dhe personal, sjelle sot ne nje vajze te re te realizuar ne Perugia, Itali.
Edhe me deshiren per te ndihmuar ne vendlindje, perkrah nenes se saj, zj. Eriketa, a Golden Lady, ne NDGSH. Aty do e shohim shume shpejt, ndoshta fillimisht online.

Uroj ta shijoni sa edhe une,
Miqesisht,
Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login