Ep 149 Me Valbonen, (…jo Miss-in tashme po…) Zonjen e pasurise sone

Dhe jane Zonja me ‘Z’ te madhe, per sa kane bere dhe bejne.

Per sa jane dhe gjenden aktive ne kete ekosistemin tone!

Per sa luftojne dhe perpiqen qe nderkohe tia dalin ne tregun e punes, te mbajne prane dhe primare familjen dhe miqte e tyre!

Per sa ia dalin mbare me shume sakrifica po ne cdo cast ia dalin mbane ne rrugen e duhur, me dinjtet!

Per sa kane marre vendimin ne jeten e tyre te jene ato qe prodhojne te mira materiale dhe vende pune per te tjere!

Per sa kohe, nje kapitull, dekade mbyllet dhe shpalosen planet e dhjetevjecarit te ardhshem!

Per sa kohe vazhdon te vete zhvillohet dhe te theksoje zhvillimin e punonjesve te saj!

Sapo kam dhene nje pamje te Zonjes Valbona Begolli, krijuese dhe drejtore e Alb – Group te shfaqur ne biseden e kesaj rradhe ne Miqesisht Elida, specifikisht ne zyrat e saj.

Uroj te mesoni dhe te shijoni kete episod aq sa dhe une,

Valbona, gjendet lehtesisht ne median sociale per kedo qe do te marre me shume info apo lidhje me te,

Gjithe bekimet e Perendise per ju lexues, ju falenderoj qe na ndiqni 🙂 Shume faleminderit per inkurajimin me mesazhet tuaja, e bekuar nga cdo dhe secila prej tyre!

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login