Ep 153 Ne dite te nxehta vere behet plani i shtatorit…

Eshte shume e thjeshte, na ka ngelur si zakon, qe kur vjen puna te zhvilimi yne, apo shkollim, i kthehemi sezonit shkollor. Pra pa mbaruar akoma vera, Flasim me njeri tjetrin ose edhe me veten tone te brendshme, qe ne shtator, do filloj te merrem me kete apo ate objektiv qe kam pasur qe ne fillim te vitit!

Ketu jepet nje panorame cfare bejme ne te EMI-CC, me se mund tju ndihmojme ju si lexues, ose dike qe ju njihni dhe qe ka nevoje:

Te dale nga nje ngecje ne vend duke marre asistencen profesionale me te mire ne treg sa i takon vete zhvillimit per ne tregun profesional te punes, pavaresisht ne cfare industrie apo sektori industrie eshte! pervoja jone eshte ne te gjitha fushat e tregut te punes, keshtu jane edhe coach-et ne Shqiperi apo bote.

Te futet ne nje rrjet te suksesshmish qe duan dhe ofrohen te bashkepunojne me individe qe as jane dorezuar nga ‘lufta me tregun e pa konsoliduar akoma’dhe as jane arrogante qe dijne gjithshka!

Te japin me te miren e tyre pasi kane njohur shkencerisht aftesite, interesat dhe vlerat e tyre gjate programeve tona, duke bere me te miren per veten, familjen, komunitetin e tyre!

Jemi ketu nese keni te njejtat objektiva me programet tona jete-ndryshuese, shihni dhe degjoni ne 10 minuta ndryshimet qe ndodhin gjate procedurave te mire-sqaruara ne podcast,

Ju mirepresim,

Miqesisht,

Elida dhe Staffi

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login