Ep 152, Me prinderit e mi dhe femijte e adoptuar te tyre…

Do duhet ne fakt tá shihni apo tá degjoni si episod te kuptoni cfare po i referohem.

Po vetem kaq do te them: i kemi degjuar shume, shume here keto shprehje nga prinderit tane:

‘Nuk kane goje te na thone qe duhet tju shkojme tani!

“Nuk pranohet: s’kemi kohe tani te vemi te to! O mbaji i jepi te dikush qe di tí mbaje!

“Po ti s’di per vete, a fukara, qe nuk i kupton! Ti rri e ato punojne! Ja, tek rrime ne!

Dhe, mendoni te te thuhen keto kur je takuar ne ato pushimet legjendare te veres me mall per motrat dhe femijte e tyre qe i shihnim ne rritjen e tyre disa here ne vit. Ne dite te numeruara dhe te para – planifikuara dhe te shume- pritura per te shkuar nje dite piknik ne Sy te Kalter, nje dite ne Bunec, nje dite ne Ksamil, dheee ‘vinte urdheri’: neser jemi per te bletet!

Aksion per te gjithe ne, me nje (PRE) pergatitje si ne ushtri, me nje zbatim (DURING) deri ne hollesite e parapara, dhe nje diskutim te gjere e mesime te nxjerra (POST) per sa dhe si ishte rezultati. Besoj, kush ka bere ndonje program me mua, kupton nje nga pjesezat e Coaching MÉliden?

Ok, per keto dhe te tjera, degjojeni dhe shihni edhe disa foto te shtrenjta tonat.

Shpresoj te ndihmoje dike te marre seriozisht punen me bletet ose cilindo ekspertize qe ka dhe po zhvillon, me kontaktoni nese doni nje sesion falas ne email me subjekt Bletet

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login

X