Ep 155 …(Video) ku tjeter thuhet e tjeter shkruhet!

Kur lexoni kete me lart, ne titull, ju garandoj: Nuk ka lidhje me sa dhe si jemi!

As sa te sinqerte jemi!

As nese ka te beje me dike, si njeri apo person!

Fare! Mund te te krijoje idene qe behet fjale per mungese sinqeriteti apo autenticiteti! Po jo, apsolutisht!

Nese ke pyetje per cfare flitet, kete rradhe, shihe ne video, jo thjesht degjimin nga Itunes apo nga platforma tjeter ku e degjon zakonisht. Ne youtube EMI-CC e gjen me Ep 155.

Eshte patjeter ndihmese per kedo qe do te filloje me ne ne shtator punen individuale, qe vetem ne shtate jave ju jep planin tuaj zhvillues per 10 vitet e ardhshme, si dhe lidhjen me grupet e duhura te arrhet zbatimi i suksesshem.

Kaq 🙂

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login