Ep 175 Po per drejtorin, kush mendon?

Mund te kete shume pergjigje per kete pyetje.

Mund te thone se pari, pse ‘drejtori’ dhe jo ‘drejtorja’? 🙂 Ok: Per drejtoren kush mendon? Kush kujdeset ne pergjithesi per drejtuesit, krijuesit, pronaret, etj., ne pergjithesi per ata qe jane ne majat me te larta te drejtimit te biznesit?

Flas per ata qe ne pamje dhe ne dukje, kane cdo gje ne rregull: nje kompani apo organizate qe punon e gjitha ‘per ta’, qe gjithe diten duken sikur vetem komandojne dhe urdherojne nga a majta ne te djathte.

Eshte kjo gjendje ne keto pozicione ne dukje te fuqise (sepse vertet kane ne dore vendimmarrje te medha per shume te tjere) qe shpesh i nxjerr nga fokusi i diskutimit apo edhe i perkujdesjes.

Ne kete podcast flas pikerisht per kete grup, dhe me vecanerisht per skuadrat e larta te ortakerise, te pronareve, te drejtuesve te larte, etj.

Ndoshta nje S.O.S qe mund te mos tingelloje aq S.O.S sa shprehet per nje fashe tjeter, te te punesuarve, te atyre qe jane ne nivelin me pak te paguar. Shume e sakte! Po, eshte po aq e drejte te mendojme per shendetin mendor dhe ‘shendetin menaxherial’ te vendimmarresve qe bejne te mundur pagesat e shume te tjereve.

Gjithsesi, degjojeni dhe flasim,

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login