Ep 174 Me Vera Mollen, Fara Miresie…

Mike prej shume vitesh per mua dhe shume te tjere.

E njohin si grua pastori (pastor Aleksandri), si nene e pese femijeve te bekuar, si drejtuese e afte e sherbesave te kishes se tyre per dy dekada e gjysme, si vlonjate ne zakone me vete-zgjedhje 🙂

Ketu eshte e ftuara im e te Miqesisht Elida, ne petkun e nderuar te drejtores se nje fondacioni jo fitim prures, dhe specifikisht e qendres Fara Miresie ne Lac, kurbin.

Kaq e bekuar te bisedonim gjate e gjere mbi rrugetimin e saj ne besim dhe ne karriere.

Uroj tá shijoni sa dhe une,

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login

X