Ep 177 The ladies that love Human Resources…

Eshte si nje titull qe besoj do te thote qe vetem zonjat apo zonjushat i duan Burimet Njerezore, por, jo!

Ne fakt gjithe ky episod ndjek dhe sjell ne kohe reale nje kombinim (mendoj une) totalisht te suksesshem te nje udhetimi treinues dhe sfidues ne jugun e Shqiperise. Tre dite, dy nete, 8 pjesemarres (plus shoferi), tre sesione zhvillimi profesional dhe personal, dy vende turistike per tú pare e gezuar, nje burim lumi per tu eksploruar, nje set intervistash ne ndihme te launch-imit te biznesit te njeres prej pjesemarreseve!

Shume foto e video clips per te kujtuar kete aktivitet, deri sa ta ri-bejme ate se bashku prape, pas tre muajsh. Ndofta ju pelqen cfare do te shihni, po me e vlefshme eshte te kontaktoni keto zonja e zonjusha per te kuptuar niche te tyre, ose gjene e jashtezakonshme qe ato sjellin te tregun e punes.

Do kuptoni cfare une shoh ne to si potencial i jashtezakonshem per te qene pjese e drejtuesve te burimeve njerezore duke e konsideruar kete si mision te jetes se tyre, dhe si nje karriere gjithmone ne rritje.

Uroj.

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login