Ep 178 Will Smith dhe shuplaka ne Oscars 2022?

Kush mundi e pa direkt goditjen pas nje shakaje te ‘pakripe’ te drejtuesit te Oscars, Chris Rock. Goditje, shuplake e dhene drejtperdrejt ne live!

Kush e kishte menduar!

Po ja qe ndodhi!

Pyetje qe dua dhe rrok te spjegoj gjate ketij episodi:

A ka efekt kjo mbi vete Will Smith? Diten me te rendesishme te karrieres se tij, diten e shumepritur nga prodhimi dhe te luajturit e me shume se 50 filmave, diten kur do te merrte Oscar te tij te pare!

Dhe kjo dite, me e mira ne karriere, do te lidhej me nje shuplake te shume perfolur, te pare si meme me miliona here!

Pyetja kryesore: a ndjeni qe kjo do te kish ndodhur para pandemise se covid-19? Shume specialiste e lidhen me marredhenjen me te shoqen (shume toksike??), me mos-shfaqjen e zemerimit (a justifikohet dhuna???), etj., etj,.

Une duke mos qene e fushes se artit, e ngre si shqetesim per seriozitetin me te cilin do marre gjendja e shendetit mendor ketu, ne tregun shqiptar te punes. Aty ku une shoh shume shenja te ngjashme te daljes nga vetja, te sjelljes jo normale dhe te indiferences se pergjithshme ndaj mos funksionimit dhe keq funksionimit ne vendin e punes te stafeve te larta. Shkaku mendoj i indiferences se pergjithshme: shkalla e larte e potencialeve te njejta te larta qe mund te bejne zvendesimin e ketyre stafeve, midis pikave te tjera qe diskutoj ne kete episod.

Jepini nje te degjuar apo pare, nese ndjeni qe mund te ndihmoje dike, shperndajeni ose na lidhni me ta.

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login