Ep 183 Kur ke prinder te pasur? (Success tricks: 4)

Pyetja qe degjoj shpesh, qe i behet, pothuajse kujtdo te suksesshmi, eshte: Si e fillove? Ku i more leket (financimin)?

Shoh dy lloj grupesh, ata qe e kane filluar nga asgjeja, from the scratch, dhe ata qe kane pasur dike, me shpesh prinderit, qe i kane ndihmuar ne fillimet e tyre. Deri ketu, jemi ok 🙂

Cfare ndodh kur te rinjte, te ndihmuar me arsimimin, edukimin etj., presin te kene edhe mbeshtetjen financiare ne vazhdimesi? A eshte e mire apo e keqe? Me sakte pyetja, kur ke prinderit e pasur, a eshte me e lehte te krijosh suksesin tend?

Nese po, cila rruge eshte me e mira?

Disa mendime, bazuar ne pervojen me klientet-miq te mi,

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login