Ep 184 Fama apo Rritja? (VIP and success trick 5)

Me personat qe punoj, nje pjese jane te famshem dhe te suksesshem; nje grup te famshish qe nuk zgjedh te punoj me ta.

Pse?

Mundohem ta spjegoj ketu,

Shiheni ne you tube ose degjojeni ne itunes ose ketu.

Me thoni cfare mendoni,

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login