Ep 181 Sa do dhe sa ben? (Success tricks DO/DI: 2)

Kush ka punuar me mua, qofte edhe vetem nje kohe te shkurter, ka pare qe nje nga parimet e shume perdorura eshte ky qe spjegoj ne kete podcast: dy elementet qe perbejne nje lider=drejtues=udheheqes: Te duash dhe te dish (do/di)

Kaq e thjeshte eshte mendoj!

Nese e do dicka mjaftueshem, do mesosh mjaftueshem, do arrish mjaftueshem.

Nese e do dicka cmendurisht, do mesosh po me kaq pasion, dhe rezultati nuk do te vonoje.

Ndofta jo kaq sa e thjeshtesoj, po eshte baza, boshti i zgjedhjes, per shembull qe bej une kur zgjedh nje klient.

Gjithsesi, pak me gjere ne podcast.

Shume me gjate e gjere, nese arrini te na bashkoheni ne programet tona,

Deri atehere, uroj t’a shijoni podcastin ketu ose ne you tube,

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login