Ep 207 Zgjidh punen qe do: Liria e Dyte!

Eshte e njohur si politike e punes te EMI-CC, ne:

  1. Punesojme (ose zgjedhim klientet) per pershtatshmeri (we hire/book for FIT)
  2. Ne zhvillojme (veten dhe klientelen) per te ardhmen tone (we develop for our future needs)
  3. Ne pushojme (nga puna ose largojme nje klient) per te bere/dhene nje shembull (we fire for an example)

Si proces, ne procedure, cfare na ndihmon, eshte ushtrimi i tri Lirive, per te cilat flas ne hollesi ne librin time “Planifiko m’eliden”. Ne kete episod theksi eshte mbi Lirine e Dyte, ate qe e quajme: ‘Pick and choose’, e zbatueshme si per tregun ku futemi, produket, klientet, etj, por edhe per punedhenesin, koleget, etj.

Mund te tingelloje si e pamundur?

Jap disa shembuj nga jeta ime dhe e miqve-kliente te mij.

Doni te dini me shume? Te marketing@emi-cc.com mund te porosisni librin, ku shpjegohen gjithe termat dhe menyra e ushtrimit te kesaj lirie.

Doni te dini per Lirine e pare? Shihni ose degjoni Ep 206, Liria te njohesh dhe pranosh veten.

Cfare vazhdon? Ep 208 vjen me Lirine e trete, Liria Financiare!

Degjim ose shikim te kendshem ketu ne linkun me poshte, ose ne youtube Miqesisht, Elida” “,

Serish,

Miqesisht,

E

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login

X