Ep 209 “Planifiko M’eliden” ne jeten tende”! Sipas Eneles, Radio 7

Ne nje bisede me gazetaren e talentuar Enela duke folur si eshte pritur dhe po shperndahet libri Planifiko Méliden.

Ndofta ju duket me interes.

Nese doni te merrni librin por edhe si te marrim me te miren prej tij, ketu ne kete interviste.

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login