Ep 210 Me personazhe te librit “Planifiko M’eliden”, 1

Shumekush qe ka blere librin “Planifiko M’eliden” ka pare shume raste suksesi te formules ACTS. Suksese ne vite, ne industri, sektore e deri gjeografi te ndryshme.

Ne kete podcast, midis shume lexuesve dhe miqve kliente te EMI-CC qe po flasim dhe kerkojme sqarime per perdorimin sa me mire te librit, vijne te ftuar speciale ata miq kliente qe kane bere histori me suksesin e tyre. Eshte mire te degjosh Stela Sallakun kur spjegon rrugetimin e saj sa ne kete kontinent, sa ne Amerike.

Ia vlen ta degjosh apo shohesh ne nderveprimin me shume te tjere ne kete pjese webinari.

Degjim te kendshem,

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login