Ep 211, Si t’a perdor librin Planifiko M’eliden, PA Eliden :-)?

Jane te shumte ata qe kane blere librin Planifiko M’eliden. Aq sa na u desh te fillonim me botimin e dyte brenda tre muajve te pare te botimit.

Si pjese e mirenjohjes dhe ndihmes, asistences qe dua te jap qe gjithkush te marre maksimalen nga libri (te kujtojme eshte liber per ecjen ne karriere dhe biznes!) kam organizuar webinare sqaruese me lexues dhe ndjekes te mijte.

Cfare vjen ketu, eshte nje kalim faqe per faqe me si duhen perdorur libri, ku duhet vene theksi, cfare do vleresuar dhe nenvleresuar apo mbivleresuar 🙂

Uroj te jete ndihmese, nese jo me shkruani dhe pasi behen 10-11 persona, une zhvilloj nje sesion me keta persona. Gjithmone nese eshte ndihmese, dhe kjo pasi e keni kaluar librin vete.

Lexim dhe ROI te suksesshem mbi investimin qe keni bere duke marre librin #PlanifikoMEliden

Nese doni t’a merrni librin shkruani ne marketing@emi-cc.com dhe do ju lidhin me kompanite shperndarese duke ua sjelle ne shtepi.

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login

X