Ep 213 EKSPERTET: Rritja e rroges, pse nuk stresohen drejtuesit? ( Pjesa 2)

(ne vazhdim te Ep 212)

Prill 2023

Qeveria publikon vendimin e aprovuar tashme nga ligjvenesit per rritjen e rroges minimale.

Kjo sjell bashke disa nga njerezit qe une njoh te jene te shkelqyer ne punen e tyre, cka ben opinionin e tyre shume te vlefshem. Z. Nesti Tusha, themelues dhe Drejtues Exzekutiv i FIX Pro Albania; Koco Broka, ekonomist dhe analist, Valbona Begolli, bashke-themeluese e Dhomes Ekonomike te Gruas te Shqiperise dhe themeluese e Drejtuese e ALB Group, si dhe Adela Lico themeluese dhe Drejtuese e AG Conasulting.

Kjo eshte pjesa e pare e bisedes me ta, ku ndaj cfare kam marre si pershtypje dhe ide nga mbi 80 CEO me te cilet punoj, per rritjen e rroges dhe efektet mbi ne, te gjithe.

Uroj te mirrni nje ide apo dy, ndihmese per ju.

Eshte shume e keshillueshme dhe nxitese nga ana ime te lidheni direkt me panelin per idete dhe mendimet apo merzite tuaja. Jane shume te gatshem, sic thone dhe ata te ndihmojne.

Shpresoj te jemi ok ne mendimet tona, nese jo, prape ok 🙂

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login