Ep 214 Cfare duan pronaret dhe cfare duan punonjesit? Fjala te LeaderImpact Albania

Nder ndarjet me te shijuara nga une te nje mendimi sa i takon drejtimit te njerezve ne biznes, si ide te publikuara ne librin ” Planifiko M’eliden”.

E shijova shume sepse ishte nje takim i drejteperdrejte me rreth 150 drejtues biznesesh dhe/apo burimesh njerezore, organizuar dhe sponsorizuar nga LeaderImpact ne hotelin Plazza, Tirane.

Shume e shijova, edhe pse kam qene me temperature dhe me ethe gjate gjithe kohes aty.

Po e leme ne nje pjese, duke mos dashur te humbase ritmi qe ndertohet si gjate prezantimit tim edhe gjate pyetjeve qe ndjekin. Ne youtube mund t’a shihni po ashtu, te plote.

Si gjithmone, vleresoj shume idete qe me shkruani ne elida@emi-cc.com

Faleminderit,

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login