Ep 215 Cilat pune po zhduken? Raporti i Forumit Ekonomik Europian

Ndodh gjithmone qe cfare ndodh ne bote (ShBA psh, ) dhe sidomos ne Europe, ndikon ne menyre te drejtperdrejte ne tregun tone te punes. Ne mungese te pjeseshme te studimeve te mirefillta per Shqiperine dhe rajonin tone, syte i kemi cfare parashikohet dhe publikohet nga media serioze ne bote.

Vjen nje Raport nga Forumi Ekonomik i Europes dhe me nje panel ekspertesh kalojme mbi pikat kryesore dhe ndikimin qe duket te kete tashme ne Shqiperi.

Mundeni ta shihni edhe nga youtube po idete jane aty ne audio apo video per ju te shihni ndikimin te industria apo sektori ku ju jeni pozicionuar.

Paneli i nderuar kete rradhe perbehet nga Albana Muca, Kryeredaktore e BusinessMagazine dhe Themeluese e Drejtuese e Kallz, Koco Broka, ekonomist dhe analist ekonomia dhe Anisa Dule, drejtore e Burimeve Njerezore ne ORION group. Albania.

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login