Ep 217 Kapela, cfare behet aty?

Sipas cdo lajmerimi e publikimi qe kemi bere, nje here ne tre muaj, ne takohemi ne ate qe e quajme “Kapela”(per shkak se motto eshte “Wear EMI-CC hat, and get our success mindset”!)

Ky video clip ju tregon nje nga keto takime, me hollesi te rralla 🙂

Takohemi dhe planifikojme, raportojme, gezojme me njeri tjetrin, mbajme pergjegjesi persa premtojme perpara grupit, dhe ecim!

Uroj te plotesoje ndopak kersherine e atyre qe duan te jene ne grupe te talentuarish qe punojne fort! Gjithashtu, ketu behet nje ‘business dating’ i mrekullueshem. Secili prej nesh del me 2-3 partneritete ne Skenarin e Jetuar. Skenari i Shkelqyer eshte histori suksesi me vete e secilit :-). Disa prej tyre ne kete video clip, deshmojne per sa me lart.

Miqesisht ndare me ju, dhe duke shpresuar tju takoj ne Kapelen e radhes,

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login