Ep 218 Recruiting – Questions And Answers From IloveHR Participants

Sic eshte thene, ja, nje pjese nga pyetjet qe behen gjate seancave live te mjeshterimit te Burimeve Njerezore. Per kedo qe ka interes te na bashkohet, jane sesione-seanca qe behen nje here ne muaj, me shpjegimin e modulit te muajit nga Drejtimi i Burimeve Njerezore.

Per me shume pyetje, me shkruani te elida@emi-cc.com dhe une ose nje nga coach-et e BNj do ju kontaktoje per te pare nivelin tuaj dhe interesat.

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login