Ep 252- Cfare duhet te presim nga nje aktivitet quajtur ‘Kapele’?

Tashmë Kapela është një nga eventet kryesore të EMI-CC, event i cili zhvillohet cdo tre muaj, në të cilin trajtohen tematika specifike me miq dhe klient të EMI-CC. Disa prej anëtarëve të grupeve te programeve të ndryshme të EMI-CC, ndajnë me ne eksperiencën e tyre gjatë rrugëtimit fantastik pranë EMI-CC. Nëse dhe ju dëshironi të ecni në karrierrë dhe nuk dini sesi ju ftojmë të dëgjoni podcastin e rradhës.

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login