Ep 251 – Parimet DO/DI dhe ANALYSE/PARALYSE

ep 251

Kush do tia dale, mundet!
Po ka nga ata qe vetem duan sukses, dhe nuk bejne perpjekje ne jeten e tyre, veç fjale.
Po ka edhe nga ata qe vetem mesojne me shkolle pas shkolle, dhe asgje nuk ndryshon ne jeten e tyre, veç njohuri mbi njohuri.
Kete rradhe te Kapela jone, takimi tremujor me aspirante per CEO, diskutuam per kete parim, sa do te dish (do/di) dhe cfare pengesash duhen hequr.
Dhe u kenaqem gjithashtu 🙂
Shihni videon me poshte,
Perpiluar nga Eva dhe edituar nga AguStela Thoma
Miqesisht,
Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login