Ep #65 Ja, Pak Coaching, e Shtuna e Suksesshme, Para Termetit!

Ishte data 21 shtator kur filluam te Shtunen e Suksesshme te shtatorit, dhe vazhduam deri ne 16.05 kur te gjithe ndjeme lekundjen e forte shkundese. Pastaj? Disa vrapuan shpejt drejt daljes, (ishim ne kat te katert te nje hoteli ne qender te Tiranes), dhe kush me pare e kush me vone, arritem te trotuari jashte, se bashku me te akomoduarit e tjere ne hotel.

Pasi morem vesh qe ishin te afertit tane mire, menjehere prape biseda u kthye te cfare po mesonim ne sminarin mujor, keshtu jemi ndertuar 🙂

Mund te ndiqni disa minuta sepse tema ishte Truri Yne- si investimi burimor i domosdoshem ne ecjen ne karriere.

Idete tuaja te mirepritura,

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login