Ep # 64 Si e kerkojme punen perfekte?

A jemi ne punen e duhur apo ne kerkim?

Nese do te duhet te zgjidhnim rrugen qe na con midis punes perfekte dhe qe heret ne jete, cfare prinderimi duhet te marrim?

Disa pyetje e pergjigje qe i adresojme ne kete interviste, mendimet tuaja mese te mirepritura,

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login