Ep #67 Prapë Gjenerata Kiu-Fiu? Në botë e në Shqipëri tashmë…

Jemi ne nje seri specifikisht per te rinjte e lindur pas viteve 90 te shekullit te kaluar ne Shqiperi.

Cfare karakteristikash kane te perbashketa me bashkemoshataret e tyre ne bote?

A jane shenjuar nga koha kur linden, ne kaperthyerjen midis dy sistemeve katerciperisht te ndryshem?

Cfare i ben te jene kaq te afte ne njohuri dhe talente dhe kaq te paplotesuar ne rrafshin profesional e monetar?

Disa ide te miat nga pervoja ime me kete brez dhe prinderit e tyre, bekim te jesh mes tyre 🙂

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login