Ep #68 Pse ikin të rinjtë jashtë Shqipërisë?

Ne nje bisede me gazetaren e kendshme te Radio 7, Enelen qe ndjek dhe interesohet Miqesisht Elida dhe kete rradhe diskutojme mbi disa arsye pse te rinjte zgjedhin te largohen nga Shqiperia.

A ka te beje kultura qe mbizoteron ne Shqiperi e Kosove ne drejtimin qe po marrin te rinjte ne tregun e e punes?

A jane te rinjte te afte te vendosin vete ku eshte me e mira per ta? (Dhe kur flasim te rinjte, i referohemi brezit te lindur pas viteve 90-te)

A eshte largimi nga Shqiperia mungese patriotizmi?

A gjejne kenaqesine ne pune ne bote kush nuk e ka gjetur ne Shqiperi? Pra, eshte kenaqshmeria e varur nga gjeografia e tregut te punes?

Idete tona ne podcast, mendimet tuaja, te mirepritura!

Na kontaktoni ne 0692040330,

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login

X