Ep #78 Ja, Cfare Na Pengon Te Ecim Ne 2020

Miq, kaluam ne nje dekade te reeee! O sa mire!

Ka kaq shume mesime nga gezimet dhe deshtimet e vitit te kaluar. Sa me pare te ndalojme dhe shikojme me sy te hapur, aq me mire do vendosim cilat marrim me vete si mesime qe na pasurojne, dhe cilat leme prapa duke i vene ne nje vend nga mund t’i shohim here pas here si “rrezik te biesh aty prape” 🙁

Ne kete re-air, qe po e ve sepse ka totalisht, mendoj, lidhje me temat qe kemi folur, sa dhe si jemi te afte te ecim para, duke kuptuar se pari qe pengesat me te medha na vijne se brendshmi.

Mendimi im ky.

Juaji? Mese i mirepritur ne koment,

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login