Ep #82 Kështu Punohet! – Thotë Arditi

Eshtë si gjithë të rinjtë e tjerë të këtij brezi.

Kuptoi shpejt që duke investuar te vetja, që nga shkollimi i lartë dhe cdo lloj motivimi e shkollimi tjeter, fillon të japë frute vetëm kur fokusohemi dhe zhvillojmë talentet e vëna mrekullisht në ne.

Ndiqni kete bisede interviste me nje nga te suksesshmit tane qe ndau mendimet e pervojen e tij nga puna ne vitin e kaluar.

Shume inspirues dhe me kembe ne toke gjithashtu,

Uroj tju ndihë!

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login