Ep #90 Nuk e Mbyllni dot Biznesin? Ja si të Punoni Online…


Jemi në karantinë prej Covid19.

Po jeta vazhdon, dhe kështu edhe biznesi për shumë nga ne.
Me synimin për të shtuar vlerë te klientët- miq tanët, ne vazhdojmë punën totalisht online.

Ne vazhdojme me programin Vepro-ACTS 7:7 si dhe me programin “I LoveHR” pra trajnimet per burimet njerezore, si per drejtuese biznesi dhe te BNj. Gjithashtu per te ndihmuar kedo qe do ide si te punoje online, beni ‘register’ ne faqen tone dhe merrni tani nje intervite falas me dike nga stafi i kualifkuar i yni.

Gjithashtu regjistrimet vazhdojne per trajnimet online, individuale apo per ne grup permes zoom apo faqes sone www.mi-cc.com
Nëse nuk keni dicka më të mirë për të bërë, jepini një të parë/dëgjuar.

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login

X