Ep #97 Dil Nga Kriza qe pa filluar ajo duke Vepruar-(ACTS 7:7)…

Per profesionistet ne udhekryq, per ata qe mund te humbasin punen ose pjese te saj, po ndaj hap pas hapi nje ushtrim qe mund tju ndihmoje ne kalimin ne nje mendesi suksesi, para se kriza te ulet kembekryq mes nesh.
Me shkruani ne komente nese, sa dhe si ju ndihmon, dhe shpendajeni nese dikush mendoni mund te perfitoje si ju,
Miqesisht,

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login