Ep #95 Si Po Dalim Nga Karantina?

Jemi ne diten e pare te majit 2020. Kush e kish menduar qe do te gezonim qe ‘lejohemi’ te fillojme te dalim ne pune?

Ne kete episod bie nje pjese nga nje trajnim me individe pjesetare ne eventin tone tremujor Kapela, qe e perkthyer ne terma te tjere, eshte ardhja bashke e atyre qe mbajne ‘kapelen’ tone, mendesine e te punuarit fort dhe mencurisht, pavaresisht koherave qe jetojme.

Eshte nje 18 minutesh, pasi e ndiqni, do te merrni:

  1. Si duhet te pergatitemi per daljen nga karantina?
  2. Cilat do te jene realitetet e reja te pas-karantines ne tregun e punes?
  3. Ku eshte fillimi i cdo sjelljeje tones? ne cilin karakterizim te realitetit ku jetojme?
  4. Hapat konkrete si te dalim fitues nga kjo situate

Nese e shihni te vlefshme, mund edhe ta shihni ne you tube, ne https://www.youtube.com/watch?v=l5-a7zJvpkk , beni susbsribe aty te merrni njoftimet per episodet e ardhshem, dhe cojani dikujt si link nese mendoni qe ju ndihmon,

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login