Ep #50 Unë di cdo gjë, pse më duhet konsulenti?

How important is it to turn to a consultant when you plan to start a business or when you are already leading your business?

My interview in a national TV channel, four short interviews with some young listeners and the results from a poll in the social media with the same question in the title of the podcast, interesting?

Give it a listen and leave your thoughts here,

If you are looking for a consultant, check us out in this site and contact us at whatsapp 00355692040330

Miqesisht,

Elida

Sa e rëndësishme është që t’i drejtoheni një konsulenti kur planifikoni të filloni një biznes apo kur jeni duke udhëhequr tashmë biznesin tuaj?

Intervista ime në një kanal televiziv kombëtar, katër intervista të shkurtra me disa dëgjues të rinj dhe rezultatet nga një sondazh në mediat sociale me të njëjtën pyetje në titullin e podkastit, ju duket interesante?

Degjojeni dhe na lini mendimet tuaja,

Per konsulence per ide biznesi ose per biznesin tuaj, shihni ne kete faqe www.emi-cc.com/sherbimet dhe na contaktoni ne whatsapp ne numrin 00355692040330

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login