Ep #60 A Duhet një Konsulent për Karrierën apo Mjafton Cfarë Di Vete?

Ep # 60 and yesterday we rank in the top 5 podcasts in Albanian by the article in the prestigious “Business Magazine Albania”;
Thank God for this and all the 13 months of work with so many partners and collaborators!
More in:
https://businessmag.al/a-e-dinit-qe-ekzistojne-podcaste-edhe-ne-gjuhen-shqipe-ja-cilet-jane-5-prej-tyre/

Whereas in Episode 60 you can find:
-What should we see in a consultant BEFORE we choose one?
-What should a consultant see before starting to work with a client?
-How does the consultancy work in Albania?

Our ideas expressed in this interview/talk with a journalist, your opinions, more than welcome in your comments here or in our youtube or Itunes channel,

Thank you beforehand!

Miqesisht,

Elida

Ep # 60 dhe dje renditemi në 5 podcast-et e para në gjuhën shqipe nga artikulli në prestigjozën “Business Magazine Albania”;

Faleminderit Zotit për këtë dhe gjithë 13 muajt e punës me kaq shumë partnerë dhe bashkëpunëtorë!

Më shumë në: https://businessmag.al/a-e-dinit-qe-ekzistojne-podcaste-edhe-ne-gjuhen-shqipe-ja-cilet-jane-5-prej-tyre/

Nderkohe ne ep #60, jemi ne nje interviste ku diskutojme pyetjen kryesore qe eshte edhe ne titull si dhe:

Cfare duhet te shohe nje konsulent ne nje biznes PARA se te vendose te punoje me te?
A eshte e keshillueshme nje training i njehershem apo nje ndertim i kohezgjatshem i nje coaching plan?
Po biznesi, cfare duhet te kerkoje e shohe ne nje konsulent PARA se t’a marre ne pune?
Cilat karakteristika mund te bejne nje marredhenie te gjate midis konsulentit dhe biznesit te fuksionoje?
Mendimet tona ne kete episod, mendimet tuaja mese te mirepritura,
Miqesisht,
Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login