Ep #62 Kush duhet te jete pjese e network-ut tend ne karriere? (Pjesa 2)

A eshte e mjaftueshme ideja e mrekullueshme per ecjen ne karrieren tende?
Cilat jane shprehite dhe aftesite e reja qe duhet te fitosh me qellim qe t’ia dalesh?
A je ne network-un e duhur te njerezve per zhvillimin ne karrieren tende?
Programi Vepro ACT eshte nje nga programet tona qe synon t’ju ofroje pjesemarresve mjete, aftesi, rrjete dhe kontaktet e duhura per zhvillim.
Na kontaktoni ne emi-cc@emi-cc.com per t’u bere pjese te ketij networku me njerez qe mendojne e veprojne si ju.
Mire se te vini,
Shihemi online,
Miqesisht,
EMI-CC Team

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login