Ep #63 Hapa kryesore per edukimin financiar te te rinjve-Kredia?

A japim prinderimin e duhur kur iu themi te rinjve kur jane akoma ne shtepi me ne:
Mos kontribuoni me pagese ne shtepi, sa jeni te ne, si prinder ju nuk paguani gje!
Jepni gjithe rrogen ne shtepi sa kohe jeni me ne, dhe blerja e shtepise suaj per te ardhmen, eshte detyra jone, si prinder?
Ne cilen kategori hyni ju (apo prinderit tuaj nese je nje i ri/re qe banon me prinderit)?

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login