Me z. Koço Broka…

Kohet pas Korones.

Kemi dale nga shtepite, po i kthehemi jetes normale sic e kemi njohur para bllokimit te ekonomise prej virusit korona.

Jemi duke u ‘ngritur ne kembe’ dhe duke pare se pari qe jemi mire, qe kaluam mire (te pakten ne dhe bashkebiseduesi yne) dhe qe po i kthehemi punes.

Shume nga bashkebiseduesit e mi vazhdojne te mendojne e te veprojne sikur karantina te mos kish ndodhur, sikur cdo gje qe njihnim si normale, eshte duke u kthyer pak nga pak.

Disa prej tyre (me te cilen ndaj edhe une nje mendim) kane filluar te njohin realitetin e ri pas traumes, dhe po pershtasin jeten dhe karrieren e tyre dhe rrjedhimisht edhe karrieren e tyre.

Nje prej tyre eshte z. Koço Broka, ekspert i shumenjohur ne fushen e ekonimise si dhe edukator me shume pervoje qe pas nje interviste qe une dhashe te Scan TV me kontaktoi te me thoshte idete e tij te cilat po i ndajme edhe me ju ketu,

Uroj tju nxisin te filloni te shihni realitetin afer jush dhe ju me syrin e dikujt qe cdo ndryshim i madh eshte nje mundesi po aq e madhe te dalim me te forte e me te mire per familjet e komunitetin tone.

Si ju duket ideja e te rinjve qe mund te kthehen ne qytetet e tyre pasi kane humbur punen ne kryeqyetet?

Me shkruani ne elidamotro@emi-cc.com,

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login