EMI-CC

Podcast

Ep 173 Me Eglent Bicin

Pra, ja ku e kemi, intervisten me z. Eglent Bicin, te shume njohurin si foles motivues, si themeluesin dhe drejtuesin

A Jeni Gati për të Filluar?

Kaloni Këtë Pyetësor të Shpejtë për të Parë se Cili nga Programet Tona Eshtë i Duhuri për Ju

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login

X